Új videó: Adattárház: OLAP, adatbányászat - Sun Oracle Database Machine

Az

Database_Machine_Exadata_video_2.jpg
OracleVideo készlet a YouTube-on kibővült egy BI-DW videóval. A "A Single Source of Truth" videó témája a következő:
- üzleti intelligencia
- OLAP, multidimenziós elemzések
- adatbányászat (data mining), scoring
mind-mind kiszolgálható egyetlen megoldással. Az ehhez szükséges esetenként hatalmas teljesítményt a Sun Oracle Database Machine, az Exadata termékek képesek ideálisan kiszolgálni. Hiszen a legfontosabb, hogy nagy teljesítménnyel, megbizhatóan, leállás nélkül kiszolgáljanak minket az infrastruktúra elemei. Tekintse meg a videót, ami mókás előadással és komoly tartalommal rendelkezik. :)
Egy központi adattárház, ami 100%-ban rendelkezésre áll? Jól hangzik, ugye? ÉS ha ez tranzakciós rendszerre (OLTP) is igaz, sőt vegyes felhasználásra, adatbázis konszolidációra is?
Az ügyfél tapasztalatok alapján ez a gyakorlatban is igaz, például a közeli Banca Transilvania példája is ezt mutatja. "A Single Source of Truth"
Database_Machine_Exadata_video_4.jpg

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today