Új verzió, megjelent az Oracle BI Applications 7.9.6.2

Megjelent és letölthető az Oracle kulcsra kész üzleti intelligencia alkalmazásának az Oracle BI Applications-nek a 7.9.6.2 verziója éppen az Oracle OpenWorld, az év legnagyobb eseménye előtt. Letölthető mind az OTN mind az eDelivery oldalakról.
Az Oracle BI Apps a tranzakciós rendszerekhez kész üzleti tartalmat ad: irányítópultokat (dashboard), elemzéseket és jelentéseket, továbbá szoros kapcsolatot az alap OLTP rendszerhez.
A kész tartalom elemzésre, lekérdezésre optimalizált stuktúrákban tárolódik. A rendszer nagy előnye, hogy a kész tartalom mellett az egységes üzleti fogalom készleten alapulva bármikor további elemzésekkel bővíthetjük rendszerünket.
CRm területen a Siebel, pénzügy, projektek, HR, ellátási lánc területeken az Oracle E-Business Suite, PeopleSoft, JD Edwards World és EnterpriseOne rendszerekkel.
Az új változat már együttműködik a E-Business Suite R12.1.2 és a PeopleSoft Enterprise 9.1 verziókkal is. Adatbázisa futhat az egyedülállóan nagy teljesítményű Exadata Database Machine-en is. A JD Edwards EnterpriseOne estében kibővült a támogatott területek köre, már a Supply Chain & Order Management Analytics is használható a JDE-hez.
A Project Analytics terület új elemzésekkel, mérőszámokkal és dimenziókkal bővült.
Az Oracle BI Applications 28 nyelven használható, köztük magyarul is.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today