Új BI "szakácskönyvek": Enterprise Solution Cookbooks

Két új Oracle üzleti intelligenciával (business intelligence, BI) kapcsolatos

oracle_busi_intel_clr_small.gif
cookbook jelent meg, elérhetőek az Oracle Technology Network (OTN) oldalain. Ezek a megoldás-szakácskönyvek segítenek eligazítani minket, architekteket, IT vezetőket, hogyan is néz ki magas szinten egy-egy megoldás, milyen szerkezete, komponensei vannak, ezek hogyan kapcsolódnak egymáshoz, milyen lépésekben történik egy-egy rendszer kialakítása.
esc_main_logo.png
A következő két cookbook jelent most meg:
- Achieving Business Insight by Integrating Relational and Multi-Dimensional Data, azaz hogyan tekintsünk be az üzlet működésébe a relációs és a multidimenziós adatok integrálásával. Elemzések, monitorozás és előrejelzések, "mi lenne, ha?" vizsgálatok. A termékek: Essbase és Oracle BI EE.
- Building Intelligent Processes with Insight-Driven Agility, azaz hogyan kapcsoljuk össze az elemzéseket és az intelligens folyamatokat. A termékek: OBIEE, BPEL PM, és Business Rules.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today