The New Oracle Rock The Tech World, Az InformationWeek cikke

Az InformationWeek 6 oldalas cikkében az Oracle terveinek 5 fontos pillérét részletezik.
1. Optimalizált és integrált hardver+szoftver rendszerek
2. Teljes IT stack az Oracle-től, ami továbbra is nyílt és nagyobb teljesítményű a versenytársakénál
3. Az első két pont együtt csökkenti a tervezési, bevezetési, tesztelési, tuning, management, integrációs, javítási, upgrade, stb költségeket, megkönnyíti a CIO életét is :).
4. Ezen az infrastruktúrán az Oracle Fusion Applications futtatása, melyről az idei OpenWorld-ön is szó lesz.
5. Vertikális piacok fontossága: már számos alkalmazása van az Oracle-nek a telekommunikációs, pénzintézeti, egészségügyi, kereskedelmi, szolgáltatói stb- ágazatok számára.
Ezek közül az elsőt a cikk az Optimized Systems and the Exadata Phenomenon címen említi. Az Oracle célja többek között, hogy teljes megoldásokat kínáljon, melyek TCO-ja kisebb, teljesítménye mégis nagyobb, mint a "hagyományos megoldásoknak":
"Our overall strategy is not to sell those individual industry-standard components on their own but rather group them together into machines like Exadata..."
"we're gonna sell the next generation of Solaris that's gonna be a Cloud Edition of Solaris, where it manages a group, a cloud, a cluster of these computers that we sell together as a unit...", mondta L. J. E.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. Az Oracle Exadata Database Machine területtel kiemelten foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« április 2014
HKSzeCsPSzoV
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
    
       
Today