Sun Oracle Database Machine a román Banca Transilvaniánál

Oracle sajtóhír: Banca Transilvania, first institution in Romania to use Sun Oracle Database Machine (English version)
Sikersztori, ügyféltörténet pdf-ben.
Az Database Machine V2 megjelenését 2009 szeptemberben jelentette az Oracle.

Banca_Transilvania_logo_224.jpg
A világon az első bank, ahol már élesben működik a Database Machine V2, a romániai Banca Transilvania! Olvassa el a sajtóhírt. A Banca Transilvania 1,5 milló ügyféllel rendelkezik.
"This system, product of Oracle and Sun, is the fastest server in the world for data storage, online transactions processing and data warehousing applications."

Robert C. Rekkers, Banca Transilvania CEO, ezt nyilatkozta:"Business information is accessed 30 times faster using the new system, leading to quicker decisions and a better data base segmentation", azaz
a Database Machine segítségével az üzleti kérséseket 30-szor gyorsabban tudják megválaszolni, mint a korábbi rendszerrel.
Leontin Toderici, Banca Transilvania COO mondta a következőt: "The acquisition price was excellent, as the costs were below those of an ordinary system", azaz a rendszer ára kiváló volt, kisebb volt a kötsége, mint a hagyományos rendszereké.
Database_Machine_Full_Rack.jpg

Sorin Mindrutescu, az Oracle Romania vezetője büszke arra, hogy egy romániai cég is az innovatív rendszer felhasználói között lehet.: "Oracle Exadata V2 is the result of over 30 years of experience in hardware and software development of two leader companies. I am glad that a top Romanian company is amongst the first in the world to use this innovative product."
Az Exadata termékcsalád és a Database Machine kiváló eszköz OLTP rendszerek, adattárházak, konszolidációs megoldások adatbázisainak futtatására. Egy csomagban a tartalmazza a szoftvert és az "okos" hardvert, az adatfeldoldozó, a tároló (storage) komponenseket, mindezt az extrém gyors Infiniband kapcsolatokkal összekötve.
A Banca Transilvani az Oracle readingi (Nagy-Britannia) központjában tesztelte a Database Machine rendszert, s a korábbi rendszernél tízszer, néhol hetvenkettőször gyorsabb teljesítményt kaptak, 10-72-szeres teljesítménynövekedés!, említette Tudor Iliescu, Trend Import - Export CEO.
A központi Oracle sajtóhír: Customers Select Oracle® Exadata for Extreme Performance of Data Warehouse and OLTP Applications

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today