Robbanásszerűen nő az Exadata értékesítés

Olvassa el a HWSW cikkét is: Úgy veszik az Exadatát mintha kötelező lenne

Az Oracle 2011-es pénzügyi évének 2. negyedévének zárásakor kiadott közleményben ezt nyilatkozta Mark Hurd, az Oracle elnöke.
"Since joining Oracle I've met with and visited many customers that have expressed a high level of enthusiasm around our strategy of engineering hardware and software that works together," said Oracle President, Mark Hurd. "That enthusiasm translates into an Exadata pipeline that has now grown to nearly $2 billion. That number is a good leading indicator that customers are planning to increase their investment in Oracle technology."
azaz
Mark Hurdnek sok Oracle ügyfél fejezte ki magas szintű elismerését az Oracle stratégiájáért, mely az együtt tervezett és együtt múködő hardver és szoftver fejlesztését tűzte a zászlóra. Ez az ügyfél oldali elismerés vezetett oda, hogy az Exadata pipeline 2 milliárd dollárra nőtt. Ez a szám azt jelzi, hogy az Oracle ügyfelek terveiben növelik az Oracle technológiai befektetéseiket.
Larry Ellison, az Oracle vezére a következőt nyilatkozta: "Our new generation of Exadata, Exalogic and SPARC Supercluster computers deliver much better performance and much lower cost than the fastest machines from IBM and HP."
azaz
Az új generációs Exadata, Exalogic és SPARC Supercluster szerverek sokkal jobb teljesítményűek és lényegesen kisebb költségűek, mint az IBM vagy a HP leggyorsabb gépei.

Olvassa el a HWSW cikkét is: Úgy veszik az Exadatát mintha kötelező lenne

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today