KKV site, Oracle on-line rendezvény: a kkv-knak, előadások

Itt található az Oracle központi, a kis- és középvállalatoknak (SMB) készített site-ja az Oracle Accelerate.
Ha Magyarországra ránagyítunk, láthatjuk, hogy az eBest Tanácsadó Kft. a Business Accelerator keretében, az ipari termelés menedzselésétől az üzleti intelligenciág teljes megoldást nyújt. A BI termékek közül többek között a következőkkel foglalkoznak: Oracle BI Enterprise Edition és a BI SE One, Oracle elemző alkalmazások a JD Edwardshoz.

Az Oracle Accelerate for Midsize Companies, a közepes méretű vállalatok számára nyújt információt on-line módon. Az üzleti intelligencia és teljesítménymenedzsment (Business Intelligence, Enterprise Performance Management) szekcióban is böngészőnkkel megtekinthetjük a virtuális konferencia előadásait, a kapcsolódó demókat, tanfolyamokat, pdf-eket; legvégül az esemény-kosárba összegyűjtött-kattintgatott anyagokat le tudjuk tölteni, anélkül, hogy át kellett volna repülnünk az óceánon. :)
A regisztráció ingyenes. A rendezvényt a mai napon tartották, ezért a felvett anyagokat lehet megnézni. Például a következő demókra láthatunk linket: Oracle BI Applications for E-Business Suite; Financial Analytics with Oracle Essbase; Oracle Procurement Analytics; Oracle Service Analytics,...

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today