Oracle felvásárlás: Silver Creek Systems, adatminőség

BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDEN OLVASÓNAK!

Az Oracle 2010. január 4-én bejelentette a Silver Creek Systems cég megvásárlását. A Silver Creek Systems-ről szóló Oracle oldal. Ezzel újabb elemmel bővült az adatminőséget (data quality) kezelő, javító termékportfólió.

Oracle_Silver_Creek_Systems.jpg
A Silver Creek Systems a product data quality, azaz a termék adatminőség területen rendelkezik vezető megoldással, mely képes bármely forrásból bármely cél adatbázisba dolgozni, felismerni tisztítani, illeszteni (match), szabályozni, validálni, kijavítani a termékekkel kapcsolatos adatokat.
A Silver Creek Systems és immár az Oracle büszke arra az egyedi és haladó szemantikus felismerő technológiára, mellyel ezeket az adatminőség kezelési műveleteket előkészítését elvégzi.
Az adatminőség kezelést több üzleti területen is lehet használni: életciklus menedzsment, ellátási lánc, e-kereskedelem (e-commerce), termék master, termék Hub, Java és SOA környezetekben is.
Ezeket az adattisztasági műveleteket közvetlenül a tranzakciós rendszerekben is elvégzi a Silver Creek Systems szoftvere, mint például: Oracle Agile Product Lifecycle Management, Oracle Sourcing, Oracle E-Business Suite, JD Edwards, Oracle Value Chain Planning, Oracle Retail Solutions (közte a Retek); továbbá más gyártók rendszereiben is: SAP, Ariba, Infor, i2, Siemens PLM, Lawson,...
Adatintegrációs és BI rendszerekben: Oracle Data Integration, Oracle Business Intelligence, Oracle EPM; de más gyártók szoftvereihez is, például: Informatica, IBM, SAP BO, Cognos,...
A Silver Creek eddig is OEM partnere volt az Oracle-nek.
www.oracle.com/silvercreeksystems
Oracle_Silver_Creek_Systems_demo.jpg

Az adatok úgynevezett adatlencséken áramolnak át.
Itt nézhető meg a kétperces bemutató előadás.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today