Oracle BI és a térképi megjelenítés kapcsolata (map, spatial), webcast, jan. 28.

Tudta, hogy az Oracle Business Intelligence csomagokban lehetőség van a megjelenítésben térképeket is használni és kétirányú kapcsolatot létrehozni a BI alap objektumok és a térképek között? (Mind a BI EE csomagban mind a kis- és középvállalatoknak készült csomagban: a BI SE One-ban).
Lehetőség van tehát a geokódokkal felruházott adatoknak a táblázatokban, grafikonokban való megjelenítésére és ha például a térképen körbekerítünk egy területet, akkor az ennek a szűrés eredményének a megjelenítésére is az Oracle BI dashboardokon (irányítópultokon).
A témáról tekinthetünk meg csupán a böngészőnk segítségével virtuális konferencián résztvevőként egy érdekes előadást január 28-án. Itt lehet regisztrálni.
Webcast: Embedding location intelligence into your organisation with Oracle
Using Oracle Spatial and Oracle Business Intelligence organisations are able to analyse, report and represent critical business data and management information in a much more meaningful and intuitive way to gain true business insight. In this webcast, you will learn how to unlock your valuable spatial data investments, making this data available across the enterprise to both GIS and business applications, with a particular focus on spatially-enabled business intelligence.
Agenda
- Introduction to Oracle Spatial - Brigitte Colombo (Oracle Technology Pre-Sales)
- Customer Example Scenarios - Brigitte Colombo (Oracle Technology Pre-Sales) & Chris Hathaway (Oracle BI Presales)
- Integrate Spatial data with Business Intelligence - Chris Hathaway (Oracle BI Presales)

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today