Oracle BI a közigazgatásban, nyilvános rendszer: New York város működése az interneten

Kishazánkban is egyre nagyobb teret kap a közérdekű államigazgatási, közigazgatási adatok nyilvánossága, elérhetősége.
Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy ezeknek a szervezeteknek mind a gazdasági működésére, mind a tevékenységére vonatkozó régi és friss adatai is legyenek nyilvánosan elérhetők az interneten. És ez vonatkozzon a vezetői juttatásokra is, ami aktuálisan a közérdeklődést "borzoló" téma.

NYC_Oracle_BI_EE_banner.gif
New York City is az Oracle Business Intelligence Enterprise Edition csomagot választotta adatai publikálására. Az Accenture résztvett a bevezetésben. Mivel az Oracle BI EE processzor alapon is megvásárolható, ezért ideális csomag az interneten történő adatmegosztásra is a nyilvános illetve a jogosultsági rendszerrel védett adatok számára. New York City elemzési portálján azámos témában, számos NYC-i szervezet adatait nézhetjük meg, elemezhetjük.
Megtekinthető adatkörök, például: pénzügy; gazdaságfejlesztés; infrastruktúra; tömegközlekedés; környezetvédelem; könyvtárak látogatottsága; oktatás; NYC egyetemének adatai; bűnmegelőzés; büntetésvégrehajtás;... stb.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today