Oracle BI 11g: Az Infovilág és az IT Business cikke

További cikkek azúj Oracle BI 11g-ről.

Az IT Business cikke az Oracle Business Intelligence 11g üzleti intelligencia csomagról:
Üzleti adatelemzés à la Oracle.

Az Infovilág cikke:
Nagyot lépett az Oracle Business Intelligence 11g :
"Az OBIEE 11g átfogó és lényeges betekintést nyújt az adatokba a szervezet minden tagjának - nem csupán az elemzőknek, hanem az összes dolgozónak -, következésképpen jobb döntésekhez, megalapozottabb lépésekhez és hatékonyabb üzleti folyamatok kialakításához vezet. Az információt az adott felhasználó szerepkörének megfelelően optimalizálja a rendszer az üzleti intelligencián alapuló üzleti eljárások és munkafolyamatok motorjaként működő egységes BI-platform segítségével. "
"Az elérhető információk nem csak Oracle-alapú adatbázisból származhatnak. A programrendszer együttműködik többek között a Microsoft Office családdal, így például adatok érkezhetnek onnan és kimutatások is készülhetnek Office formátumban. Az OBIEE 11g gyakorlatilag bármilyen adatforrással, ETL-eszközzel, üzleti alkalmazással, alkalmazásszerverrel, biztonsági infrastruktúrával, szabványos hitelesítési technológiákkal, portál technológiával és egyéb ügyféloldali, valamint adatelemző eszközzel képes együttműködni. Az alkalmazás együttes többféle heterogén adatforrás adatait is el tudja érni, ideértve a népszerű relációs és több dimenziós adatforrásokat, valamint egyebek között az Oracle, az SAP főbb ERP- és CRM-alkalmazásait.. "

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« augusztus 2016
HKSzeCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
       
Today