OpenWorld hírek 2: Exadata, Database Machine felhasználók

A múlt héten lezárult OpenWorld híreinek folyamában most nézzük meg, az ügyfelek közül most melyekről számoltak be az Oracle legnagyobb rendezvényén.
Nyilvános Exadata vagy Database Machine ügyfelek. Érdekesség, hogy például a RIM (Blackberry gyártója) vagy a TUI is a listán van.
Megfigyelhetjük, hogy a régióból is számos ügyfelet találhatunk:
- Bulgária
- Lengyelország
- Románia
- Törökország
is képviselteti magát az ügyfelek között, akik vállalták a megjelenést. Nyilván itt nem találunk adatokat azokra az ügyfelekre, akik titkosították ezeket az adataikat. A lista:
Amtrak, Allegro Group, Automobile Association of the UK, Banca Transilvania, CTC, Garanti Bank, Generale de Sante, Giant Eagle, HISCOM (Hokuriku Coca Cola), Integrated Health Information Systems Pte Ltd/National Healthcare Group, Singapore, KnowledgeBase Marketing, Loyalty Partner Solutions, M-Tel, MTN Group, Nagase, NS Solutions, NTT Data, OK Systems, Philippines Savings Bank, Research in Motion, SoftBank Mobile, Screwfix, Thomson Reuters, True Corporation Plc, TUI, Yamazaki Baking.
Sun Oracle Database Machine és Exadata információ.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« augusztus 2016
HKSzeCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
       
Today