OpenWorld hírek 1: magyarul is a legújabb tartalom: BI Applications 7.9.6.1

Az OpenWorld-nek e blog témáihoz tartozó híreit is sorra fogom venni.
Kész üzleti tartalom, előre elkészített elemző csomag
Megjelent az Oracle BI Applications új változata, a 7.9.6.1 verzió. Itt található a sajtóhír.
A korábbi 7.9.5 verzió teljesen magyar nyelvű környezetben is működik.
Az április végén megjelent 7.9.6 verzió számos újdonságot hozott, jelentős tartalom növekedéssel járt, például a HR, projektek, ügyfél lojalitás stb. témákban, most újabb területek jelentek meg. Immár ismét 28 nyelven áll rendelkezésre a szoftver, közöttük magyar nyelven is. A JD Edwards rendszerek közül eddig az Enterprise One-hoz, immár a JD Edwards World-höz is használható.

Az Oracle BI analitikus alkalmazások teljes, valós idejű és az egész vállalatra kiterjedő betekintést adnak, lehetővé téve a tényeken alapuló intézkedéseket és az intelligens interakciót. A BI alkalmazások az Oracle E-Business Suite, az Oracle's Siebel CRM, JD Edwards, Peoplesoft rendszerekhez adnak kész irányítópultokat, elemzéseket, adatsémát, adatáttöltő rutinokat, és széles körű elemzési lehetőségeket az üzleti fogalmakat is felkínáló metaadat réteggel. Milyen modulok állnak rendelkezésre:
CRM analitikus alkalmazások: értékesítés, ár elemzés, marketing, ügyfélszolgálat és kapcsolati központ, lojalitás elemzés.
ERP analitikus alkalmazások: pénzügy, beszerzés és költés, ellátási lánc és megrendelések, projektek, emberi erőforrások (HR).

Rendkívül gyors bevezetéseket tesznek lehetővé, hiszen a legjobb iparági gyakorlatnak megfelelő dashboardok, jelentések, vezetett navigációk, állnak rendelkezésre, így megspóroljuk az adatmodell megtervezését, az üzleti fogalmak megtervezését és kialakítását, az adatáttöltések elkészítését, az interaktív jelentések összeállítását, az oktatás kialakítását, stb. A több mint 20 iparágban testreszabott és gyors, alacsony élettartamköltség (TCO) melletti telepítésre tervezett alkalmazások olyan előre beépített megoldások, amelyek az ügyféllel kezdődnek, támogatnak minden meglévő vállalati adatforrást és tökéletesen illeszkednek az Oracle tranzakciós megoldásaihoz, hogy növeljék a hatékonyságot a teljes vevői életciklus során. Mindegyik Oracle BI alkalmazást az Oracle BI Enterprise Edition nagyteljesítményű, jól méretezhető és rendkívül megbízható új generációs üzleti intelligencia platform támogatja, amelyet fel lehet használni a meglévő analitikai megoldások bővítésére, hogy megfeleljen bármely vállalat üzleti intelligenciával kapcsolatos igényeinek
Korábbi hír: Készen szállított analitikus csomag a JD Edwards alkalmazásokhoz is

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« augusztus 2016
HKSzeCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
       
Today