Melyek a kiemelt területek az új Oracle BI 11g-ben?

Mik az Oracle Business Intelligence EE 11g legfontosabb jellemzői?

- Most Complete. Most Integrated. Az Oracle BI az üzleti intelligencia funkciók legszélesebb körét kínálja, mindent egyetlen közös architektúrán, így minden elemzés, kimutatás, riasztás, akciós, vezetett navigáció, stb. ugyanazon az egységes felületen segíti az üzleti felhasználókat, és teszi könnyebbé az üzemeltetést és karbantartást.
- Új interaktív vizuális elemekkel ie ellátva, köztük a geo-spatial térképnézetekke, új grafikonokkal, új irányítópult interaktív elemekkel és stratégiai vizualizációval, hogy még szemléletesebb, még könnyebben elemezhető legyen az információ, hatékonyabb a döntések előkészítése.
- A relációs és multidimenziós OLAP egyesítése, ahol a nagy teljesítmény találkozik a gazdaságossággal; konzisztens felhasználói élmény mely minden adatforrásból származó adatot integrál és egységesen jelenít meg.
- További integráció az Oracle Fusion Middleware köztesszoftverekkel és az Oracle alkalmazásokkal az egyszerűbb használat és üzemeltetés érdekében.
- Innovatív Action Framework, mellyel a BI betekintés során közvetlenül leképeződik az üzletet javító akciókká, cselekedetekké, egy elemzés kapcsán rögtön elindítható egy üzleti folyamat.
- Új integrált Scorecard and Strategy Management modul a stratégiai kulcsmutató rendszer kezeléséhez, objektívákká bontásához és a teljesítmény valós időben történő követése a kulcsmutatókkal (KPI)
- Vállalati-szintű rendszermenedzsment az Oracle Enterprise Manageren alapul, hogy a megszokott környezetben gördülékeny legyen a teljes infrastruktúra menedzselése.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today