HOUG konferencia 2010., kapunyitás ma!

MA KEZDŐDIK! A helyszínen még lehet regisztrálni, azaz a Ramada Hotel & Resort Lake Balaton szállodában. 2010. március 22-24 között találkozzunk Balatonalmádiban!

Thumbnail image for HOUG_konf_2010.jpg
A mai napon szakmai programokkal elkezdődik a HOUG Konferencia 2010. A magyarországi Oracle-felhasználók éves rendezvényén sok felhasználó számol be Oracle rendszeréről, tapasztalatairól, a rendszerek gazdasági hasznosságáról. A konferencia programja.
- kedden az államigazgatási szekcióban a következő előadást tartom: Ideális nagy teljesítményű hibatűrő környezet felhasználási lehetőségei a kormányzati projektekhez - Oracle Exadata, Database Machine
- szerdán az Üzleti intelligencia és adattárház szekció vezetpje leszek, továbbá fogok előadást tartani a következő címmel: Az ideális OLTP és DW környezet az Oracle adatbázisoknak, Oracle Exadata, Database Machine
Szerdán számos érdekes BI és DW előadást fogunk meghallgatni:
- Management Excellence - az Oracle Hyperion EPM alkalmazásokkal Ribarics Pál
- SZEZÁM - Üzleti intelligencia megoldások a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. életében Holl Zoltán
- JD Edwards EnterpriseOne és Oracle BI EE, a Fornetti recept: lekvár a sütibe Bitter Tibor (E-best Kft.), Király János (Fornetti Kft.)
- Tárházak a gázra lépve (új utak felé) Kránicz László (OTP Bank Nyrt.)
- Oracle-Hyperion Interactive Reporting végfelhasználói, ad-hoc lekérdező eszköz bevezetése a KSH-ban és a használat tapasztalatai Pap Imre (Központi Statisztikai Hivatal)
- Az ideális OLTP és DW környezet az Oracle adatbázisoknak Fekete Zoltán (Oracle Hungary Kft.)
- BI Suite bevezetés az MKB-Euroleasing-nél Mitró Péter (MKB Euroleasing Autóhitel Zrt.)
- Essbase alapú tervezõ rendszer a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítványnál Hoffman Zoltán (Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány), Szabó Gábor (R&R Software Zrt.)
- Adattárház-megvalósítás Oracle alapokon a National Instrumentsnél Vágó Csaba, Németh Márk (National Instruments Hungary Kft.)
- Banki adatpiac bevezetése adattárház alapokon Dési Balázs (HP Magyarország Kft.)

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today