GoldenGate adatreplikáció Database Machine/Exadata környezetben

Most jelent meg egy új whitepaper arról, hogyan használható Sun Oracle Database Machine-ek között az Oracle GoldenGate. Oracle GoldenGate on Sun Oracle Database Machine Configuration
Az előző blogbejegyzésben említettem a GoldenGate-et: Oracle Goldengate virtuális konferencia, heterogén valós-idejű adatintegráció felsőfokon.
A Sun Oracle Database Machine önmagában is hibatűrő megoldás a GRID technológiának köszönhetően, ezt a nagy rendelkezésre állást tovább fokozhatjuk.
Az Oracle MAA azaz Maximum Availability Architecture, maximális rendelkezésreállású architektúra fontos eleme a Sun Oracle Database Machine, az Exadata termékcsalád.
Az elsődleges és másodlagos, azaz katasztrófa helyszín közötti kapcsolatot megteremthetjük DataGuarddal vagy Active Data Guarddal, illetve a GoldenGate-tel.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today