Exadata, Database Machine demó felvétele megtekinthető az OpenWorldről

Egy élő demó felvétele a Sun Oracle Database Machine-ról, annak teljesítményéről hetek óta megtekinthető az egyik videómegosztó site-on. A hihetetlen tranzakcióvégzési teljesítmény demó formájában megtekinthető a felvételen, Sun Oracle Database Machine-ből egyetlen Full Rack performanciája:
- 21 GB/s diszk scan

Exadata_Storage_Server_a_Storage_Cell.jpg

- 50 GB/s a scan rate Smart Flash Cache-sel, a Sun saját FlashFire technológiájával. Egy Full Rack-ben a tároló cellákban összesen 5,3 TB flash memória van a diszkek előtt!
- akár 500 GB/s, ha a Flash Cache-t és a Hybrid Columnar Compression tömörítést használjuk, ami csak az Exadata termékcsaládban érhető el, ebben a demóban 300-400 GB/s-ot mértek.
- 1 milló IOPS teljesítményt tud nyújtani! a flash memória alkalmazásával, ami más megoldásokkal egyszerűen el nem érhető, vagy csak csillagászati áron.
Az Exadata termékcsaládba tartoznak:
- a Sun Oracle Database Machine a világ első OLTP (tranzakciós) rendszerek és adattárházak adatbázisát is optimálisan, extrém nagy teljesítménnyel futtató gépei
- az Exadata Storage Server, az intelligens tároló szerver komponens a Database Machine-ben, mely önmagában is kapcsolható adatbázis-kezelőket futtató szerverekhez, extrém nagy I/O teljesítményt adva az Oracle adatbázisok alá, sok adatbázis műveletet már tároló szinten elvégezve

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today