Database Machine gyakorlati tapasztalatok!

Kettő héttel ezelőtt gyakorlati tapasztalatokat szereztünk egy magyarországon működő vállalat adattárházával egy igazi Database Machine / Exadata környezetben, egy Sun Oracle Database Machine Half Rack kiépítéssel.
Az eredmények valóban lenyűgözöek. Az Exadata Storage izgalmas és egyedi tulajdonságai: Smart Scan, Smart Flash Cache, Storage Index, tömörítés: Exadata Hybrid Columnar Compression, a hihetetlen mértékű párhuzamosság olyan teljesítmény előnyhöz juttatja a felhasználót, ami szemelkerekedést, ujjongást és hosszantartó belső mosolyt eredményez.
Hogy ez hasznos-e az Ön és adatbázis környezete egészségére nézve? :)
Kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét és a white paper leírásokat, továbbá publikált ügyfél történeteket. A technikai és kereskedelmi részletekről kérdezzen engem. :)

A holnapi (2010. máricius 24. szerda) előadáson a HOUG Konferencián személyesen is meghallgathatók ezek a gyakorlati tapasztalatok, authentikus forrásból.

Hasonlóan szép napokat kívánok mindenkinek!

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today