Ami nem bivaly :) , hanem BIWA! Az IOUG BI, DW és analitika szakosztálya.

Tagja vagy már a BIWA-nak? Még nem? Lehet, hogy érdemes kihasználni az ingyenes csatlakozási lehetőséget!
Mi is ez a BIWA? A BIWA egy az egész világra (legyünk pontosak, a Földre :) ) kiterjedő fórum, több mint 1500 taggal, akik az üzleti intelligencia, adattárház, és analitikai terület szakértői információt, tapasztalatot és legjobb gyakorlatra vonatkozó tudást osztanak meg az Oracle ezen termékeivel kapcsolatosan (BI, OLAP, Essbase, Data Mining, Hyperion termékek,stb). A BIWA SIG az IOUG (Independent Oracle User Group), azaz a független Oracle felhasználói csoport keretei között működik mint SIG (azaz Special Interest Group, szakosztály). Rendszeresen webcastokat, konferenciákat és csúcstalálkozókat rendeznek a tagoknak.

BIWA.jpg
A webcastok megtekinthetők online vagy felvett formában (pdf, audio) is. Próbáljátok ki!
Minden BIWA tag és Oracle szakértő beküldhet 45 perces technikai webcast-ra vonatkozó absztraktot az Oracle BIWA (IOUG SIG) szervezetnek. Küldd el a BIWA TechCast absztraktod!
A következő tervezett techcast témája 2009. szeptember 23-án a "Visszaélés (csalás) és anomáliák felderítése Oracle adatbányászattal", "Fraud and Anomaly Detection Using Oracle Data Mining" Charlie Berger - Sr. Director Oracle Data Mining Product Mgmt - Oracle. (A figyelmes szemlélő észreveheti, hogy ezt a site-ot is az APEX-szel, azaz Oracle Application Express-szel rakták össze, ami Oracle adatbázisokon ingyenesen használható, a rapid webes alkalmazásfejlesztés eszköze.)

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today