A TUI az Oracle Exadata megoldással növelte az értékesítést; jobb szolgáltatás, gyorsabb információ

A TUI Nederland N.V.-hez 220 utazási iroda tartozik, több mint 1 millió ügyfelük van. Az Oracle Exadatát a TUI a kimagasló sebesség és a skálázhatóság miatt választotta, továbbá azért mert a TUI informatikai vezetője szerint ez az egyedüli platform, ami adattárház és OLTP felhasználásra egyszerre alkalmas, nézze meg a videót. Az Exadata előtti rendszerben gyakran előfordult, hogy több napos késésben vannak a számításokkal. Az Exadata bevezetésével ez radikálisan megváltozott, időben még több számítást tudnak elvégezni.

TUI_logo.jpg
Az Oracle Magazine 2010. szeptemberi számában nyilatkozik a TUI Nederland N.V., és az Oracle OpenWorld-ön is be fog számolni szeptemberben, hogyan migráltak Oracle 10g-ről Exadata V1-re, majd Exadata V2-re, miként működik a mentési rendszer (backup/restore) és az éles és katasztófa site ból álló rendszer, mely még nagyobb rendelkezésre állást és biztonságot ad. Az előadás azonosítója: S314935.
Oracle 10g-ről váltottak 11g-re, az alkalmazás megváltoztatása nélkül.
A Database Machine-on nagy teljesítményű adattárházat futtatnak, mely tranzakciós feladatokat is ellát, ezzel a hatalmas teljesítménnyel jobb árazást tudnak kiszámítani mint a versenytársaik, s ez közvetlen üzleti előnyt jelent. A megrendeléstől számítva 3 hónap alatt élesbe állt a rendszer, ami az online utazás foglalási rendszert is futtatja.
- Nőtt az értésesítés az új Exadata rendszerrel
- A TUI jelentős időmegtakarítást ért el a számításigényes munkák során, javult az adatminőség, így minden pillanatban rendelkezésre álló, sokkal stabilabb működés támogatja az üzleti tevékenységet.
- Az üzlet most már sokkal több számítást tud lefuttatni.
- Az utazási irodák sokkal gyorsabban kapnak választ a komplex kérdéseikre is az Exadata által futtatott adatbázisból, javult a szolgáltatás minősége.
- TUI - Exadata sikertörténet (pdf)., TUI - Exadata sajtóközlemény, idézet
- TUI - Oracle ExadataVideó a Youtube-on.
- A TUI Senior ICT managere nyilatkozik a videóban , MP3-ban
- Internet szeminárium: A Technical Overview of Oracle Exadata

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today