A Hardware and Software, Engineered to Work Together jegyében: az első megoldás a sorban az Exadata

tagline_engineered_redband.gif
Ha a figyelmes szemlélő az Oracle.com-on jár, akkor tapasztalhatja, hogy az Oracle jelmondata immár a következő:
Hardware and Software, Engineered to Work Together.
Mit is jelent ez?
Az együtt tervezett, optimalizált közösen bevizsgált, együtt csomagolt és együtt upgrade-elhető komponensekkel megvásárolható hardver és szoftver megoldások a következőket nyújtják:
- Jobb teljesítmény, megbízhatóság, biztonság
- Rövidebb használatbavételi idő
- Egyszerűbb upgrade és menedzselés
- Alacsonyabb tulajdonlási költségek
- Jobb terméktámogatási tapasztalatok, egy kézből supportálva

Ennek a jelmondatnak az első képviselője az Oracle Exadata Database Machine, mely együtt tervezett, előre konfigurált, teljes körűen optimalizált rendszerben előre integrálva adja a szoftver és hardver elemeket: az intelligens adatbázis-kezelő és adattároló szoftvert, mely a hardver minden képességét ki tudja használni, továbbá az adatbázis futtató és a tároló komponenseket, így a hatalmas feldolgozó kapacitást olcsón, alacsony hely- és hűtési igénnyel tudjuk elérni.
Mivel a rendszer az átadás után azonnal bevethető, ezért a hardware továbbá az adatbázis-kezelők integrálásával járó munka, költség és idő nagy része megtakarítható. A teljes megoldás terméktámogatását az Oracle biztosítja.

Szintén ennek a jelmondatnak a jegyében fog érkezni az Oracle Exalogic Elastic Cloud rendszer is, ami az alkalmazásokat hatalmas sebességel tudja futtatni, azokat konszolidálni egy rendszerre,

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today