A CRM-be épített Oracle adatbányászat, Oracle CRM Sales Prospector On Demand

Az Oracle Data Mining-ról korábban már írtam egy rövidke összefoglalót.

Az Oracle Data Mining nem csupán grafikus felülettel és Java és PL/SQL hozzáféréssel rendelkezik, hanem beágyazott (embedded) módon is fut más alkalmazásokban, például az Oracle CRM Sales Prospector On Demand-ban. Mire is való az Oracle Social CRM csomag részét képező Oracle CRM Sales Prospector On Demand alkalmazás?
A kereskedőknek lehetővé teszi a legkecsegtetőbb ügyek alapos megvizsgálását. Arra tervezték, hogy még produktívabb ügyeket tudjanak kezelni, nagyobb figyelemmel. Az alkalmazás belső és külső nyilvános rendszerekben vizsgálódik, hogy a legreménytelibb ügyféljelölteket, referenciákat megtaláljuk és a vásárlási hajlandóságot becsüljük, elemezzük; mindezt külön adatbevitel nélkül. Kimagasló keresési és vizsgálati képességei alapján az eredmény a jobban felkészült kereskedő, akinek az ügyféllel történő kapcsolattartása több bevételt hozhat a konyhára, mindezt rövidebb idő alatt. Az Oracle Social CRM alkalmazások Web 2.0 technológiát használnak.
Nézzünk meg egy demót az Oracle CRM Sales Prospector On Demand-ról.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today