2009.nov.4. Oracle adatbányászat alkalmazási előadás

A BIWA keretében a következő nyilvános előadás az Oracle adatbányászat (Oracle Data Mining) egy érdekes és aktuális alkalmazásáról szóló esettanulmány lesz a következő címmel:
Oracle Data Mining for Text, Clustering, and Classification: Case Study of the Oracle OpenWorld Recommendation Engine. Időpont: 2009. nov. 4. 18h magyar idő szerint.
Az előadó: Mark Hornick, Senior Manager, Data Mining Development, az Oracle Server Technology szervezetben. Sokéves adatbányászati tapasztalattal rendelkezik, többek között az adatbányászati Java Data Mining JSR-73 szabványt kidolgozó szervezet vezetője. Mark Hornick írta többek között a Java Data Mining: Strategy, Standard and Practice c. könyvet.
Az előadásban szó lesz arról az Oracle Data Miningra épített javaslatkészítő alkalmazásról, mely az Oracle OpenWorlddel kapcsolatos előadás javaslatokat, hasonló témájú előadásokat ad, ahogyan ez az október közepén véget ést OpenWorld 2009-en is történt. Az előadásban az Oracle Data Miner ingyenes grafikus adatbányászati felülettel végzett szövegbányászati (text mining) munkát, clusterezést és klasszifikációt is bemutatják.
Az ingyenes élőben az interneten közvetített előadáshoz a csatlakozási információt a BIWA site-on a következő helyen tudjuk megnézni.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Fekete Zoltán vagyok, 1998 óta dolgozom az Oracle presalesben. Az Oracle Database és opció, adatbázis biztonság, storage optimalizáció, Database In-Memory, üzleti intelligencia, OLAP, adatbányászat, területekkel foglalkozom. A blogon publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Categories
Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today