Wat is er nieuw in Sun VDI 3.0

De open architectuur van Sun Virtual Desktop Infrastructure 3 biedt een nieuwe dimensie aan mogelijkheden en integratie met de nieuwe rendabele en snelle open opslagsystemen van Sun. Klanten kunnen hiermee de bestaande IT-middelen nog beter benutten, hebben meer flexibiliteit wat betreft clients, virtualisatie van desktopbesturingssysteem en host, meer schaalbaarheid, vereenvoudigd beheer en zij beperken hiermee het grootste euvel van alle VDI-implementaties: de kosten voor opslag.

Met de open architectuur van Sun VDI-software 3 is het gebruik van vele clientapparaten, virtuele desktopbesturingssystemen en virtualisatiehosts voor een optimale beveiliging van gegevens, gebruikerservaring en TCO mogelijk. Klanten kunnen bestaande Windows-pc's en Mac's als clientapparaat gebruiken, of overstappen op energiezuinige thin clients van Sun en andere leveranciers. Er worden diverse virtuele desktopbesturingssystemen ondersteund, zoals Windows XP, Windows 2000, OpenSolaris en Ubuntu. Ten slotte hebben IT-architecten de keuze tussen VMware Infrastructure of Sun-virtualisatie om als host van de desktopomgevingen te fungeren, of zelfs een combinatie van beide.

De huidige zakelijke wereld kent veel uitdagingen, en IT moet dan ook meer doen met minder en een strategische bijdrage leveren aan de winstgevendheid en productiviteit van het bedrijf. Sun VDI-software 3 zorgt voor een flexibele gebruikerservaring, naadloze integratie met bestaande IT-omgevingen, vereenvoudigd beheer en geldbesparing.

Sun VDI 3 heeft een aantal bekende componenten in zich. Zo is Sun Ray Server Software een geintegreerd onderdeel van Sun VDI 3.  Voor het ontsluiten van de virtuele desktop kan gebruik gemaakt worden van de Sun Rays maar ook van  PCs. Dit kan middels een RDP client en ook via Sun Secure Global Desktop. Beide mogelijkheden zijn onderdeel van Sun VDI 3.


Opmerkingen:

Voeg je opmerking toe:
Opmerkingen zijn uitgeschakeld.
About

Nieuws en informatie over Oracle Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Search

Categories
Archives
« juli 2016
madiwodovrzazo
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Vandaag