Sun Secure Global Desktop en het AIP Protocol

Met Sun Secure Global Desktop (SSGD) kijgt u op een snelle, eenvoudige èn veilige manier webtoegang tot enterprise applicaties. SSGD  is een belangrijk component voor het oplossen van de hedendaagse economische IT uitdagingen en vormt een belangrijk deel van de Sun Desktop oplossing die naast SSGD bestaat uit Sun Ray als Ultra Thin Client en Sun VDI software.

Sun Secure Global Desktop-software levert beveiligde toegang tot serverapplicaties met Microsoft Windows-, Solaris-, Linux-, HP-UX-, AIX-, Mainframe- en Midrange-systemen van uiteenlopende clientplatforms en apparaten. De software geeft oudere applicaties zonder kostbare herschrijvingen snel toegang tot internet en levert deze applicaties naast moderne serverapplicaties. Hierdoor is consolidatie mogelijk van essentiële bedrijfsapplicaties en gegevens naar zeer betrouwbare, centraal beheerde servers en van afzonderlijke desktop- en laptopcomputers. Dit verbetert het beheer en verhoogt de flexibiliteit. Met de Sun Secure Global Desktop-software:

  • hebt u toegang tot applicaties vanaf vrijwel elke locatie op internet, via een beveiligde verbinding en zonder gespecialiseerde hardware
  • verlaagt u de kosten door het beheer van gebruikers en applicaties te centraliseren
  • kunt u het gebruik van applicaties controleren
  • wordt de benodigde tijd voor het leveren van applicaties aanzienlijk korter
  • bent u er zeker van dat gebruikers alleen toegang hebben tot de applicaties die zij mogen gebruiken
  • wordt het herstelvermogen vergroot door applicatiesessies onder te brengen bij het datacentrum en niet op afzonderlijke pc's

AIP Protocol

Sun Secure Global Desktop maakt gebruik van het AIP protocol. Adaptive Internet Protocol (AIP) is een meer-kanaal protocol dat gebruikers programma's geeft die op verschillende bestuurssytemen draaien, via de Sun Secure Global Desktop Server. Uitgebreide informatie over het Adaptive Internet Protocol is beschreven in het whitepaper.

Opmerkingen:

Voeg je opmerking toe:
Opmerkingen zijn uitgeschakeld.
About

Nieuws en informatie over Oracle Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Search

Categories
Archives
« oktober 2016
madiwodovrzazo
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Vandaag