Sun Ray maakt UZI-pas nog waardevoller in gezondheidszorg

De blog van Rene Klomp, Sun Microsystems, beschrijft hoe de Sun Ray nog meer waarde toevoegd aan de UZI-pas.

Wat is UZI-register / UZI-pas?

"Het Unieke Zorgverlener Identificatie Register (UZI-register) geeft een elektronisch paspoort (de UZI-pas) uit speciaal voor mensen die met zorggegevens werken. Bijvoorbeeld artsen, maar ook voor medewerkers die voor hun werk toegang nodig hebben tot elektronische patiëntgegevens.

Met de UZI-pas kunnen zorgverleners en indicatieorganen via de elektronische weg veilig toegang krijgen tot vertrouwelijke patiëntinformatie. Zij kunnen de pas ook gebruiken om patiëntinformatie beschikbaar te stellen aan collega zorgverleners die hun patiënten behandelen. De UZI-pas bevat de elektronische identiteit van de pashouder."

Met de integratie van de UZI-pas binnen Sun VDI / Sun Ray zijn zorgverleners nu dus in staat via een Sun Ray en sterke authenticatie (op basis van het certificaat dat op de UZI-pas staat) aan te loggen aan hun  gevirtualiseerde desktop omgeving (windows / linux / etc.). Hierna kunnen zij met de certificaten op de pas zich identificeren aan zorg gerelateerde web applicaties, dossiers / e-mails ondertekenen.

Klik hier voor meer informatie over deze integratie, inclusief een video van de werking hiervan.

bron: http://blogs.sun.com/renek/entry/uzi_card_vdi_integration

Opmerkingen:

Voeg je opmerking toe:
Opmerkingen zijn uitgeschakeld.
About

Nieuws en informatie over Oracle Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Search

Categories
Archives
« juli 2016
madiwodovrzazo
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Vandaag