Sun Managed Virtual Desktop, innoveer naar herstel!

Banken vallen niet meer om maar worden onder curatele gesteld. Justitie investeert € 10 Miljoen om de Cybercrime te bestrijden. De belastingdienst bezuinigt € 50 miljoen. Het aantal werkloze IT'ers laat een stijging zien van 34% ten opzichte van 2008. Toch houdt het kabinet vast aan innovatie.

Innovatie vraagt om investeringen, resources en uitdagingen. Oftewel cash, kennis en risico. Niet iets wat de gemiddelde business manager in overvloed beschikbaar heeft in deze tijden. Maar de organisaties die het beste inspelen op verandering zijn de winnaars van morgen.

Dus hoe gaan we ons voorbereiden op het herstel, zonder grote risico's, met minimale resources en beperkte investeringen?

De afgelopen jaren is veel geinvesteerd in Desktop Beheer Optimalisatie. Desktops zijn gestandaardiseerd, compliancy-, software distributie- en beveiligingstools zijn geimplementeerd en beheerprocessen opnieuw ingericht. Toch blijven de gerealiseerde besparingen achter bij de doelstellingen. Het is tijd voor de volgende stap die wel de gewenste besparingen laat zien.

Desktop Virtualisatie is daarbij hot. De voordelen zijn duidelijk, immers het beheer van desktops wordt centraal ingevuld. Daardoor verplaatst veel van de activiteiten naar het Datacenter. Daarbij worden de kosten voor Installaties, Verhuizingen, Toevoegingen en Wijzigingen (IMACs) nagenoeg volledig weggenomen. Als we tenslotte het risico kunnen beleggen bij een externe service provider en een perfect service niveau realiseren is een platform voor groei gecreeerd.

Sun's krachtige VDI oplossing, gecombineerd met de volwassen Sun beheercapaciteiten scheppen een ideaal antwoord op de vraag naar kostenbesparing, beschikbaarheid van kapitaal en het wegnemen van de desktop beheerproblematiek.

Sun's Managed Virtual Desktop kan namelijk tegen een fractie van uw operationele- en afschrijvingskosten worden geleverd. De beheerprocessen, -tooling en kennis van Sun kunnen daarbij een sterk verbeterd service niveau realiseren. Daar komt bij dat investering in nieuwe werkplekken niet nodig is!

Kiest u voor Sun Managed Desktop dan:

  • Kunt u investeringen beschikbaar maken voor nieuwe business projecten!

  • Realiseert u een drastsische kostenverlaging in uw IT kosten!

  • Verbetert u het service niveau aan uw eindgebruiker!

Download hier de engelstalige factsheet van Sun Managed Desktop

Meer informatie kunt u verkrijgen bij:

Mickel van de Poll

E-mail: mickel.vandepoll@sun.com

Tel: + (31) 33 4515000

Opmerkingen:

Voeg je opmerking toe:
Opmerkingen zijn uitgeschakeld.
About

Nieuws en informatie over Oracle Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Search

Categories
Archives
« juli 2016
madiwodovrzazo
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Vandaag