Sun Identity Management en Sun Ray, een perfect koppel

Bij Desktop Virtualisatie met Sun VDI wordt in eerste instantie niet direct stil gestaan bij het vraagstuk hoe nieuwe gebruikers in op een efficiente manier toegang kan worden gegeven. Dit kan echter goed gerealiseerd worden door gebruik van Sun Identity Management.

Sun Identity Manager is de eerste provisioning-oplossing die volledig is afgestemd op geldende voorschriften. Identity Manager integreert een volledig geautomatiseerd identiteitlevenscyclusbeheer met identiteitcontrolemogelijkheden. Door dezelfde bedrijfsregels, rollen en controlebeleid toe te passen realiseert Identity Manager een consistente uitvoering van op identiteit gebaseerd beheer en worden de operationele kosten en kosten met betrekking tot conformiteit gereduceerd. Tevens is Identity Manager eenvoudig schaalbaar naar het extranet, met bewezen prestaties in omgevingen met meer dan 10 miljoen gebruikers.

Sun Identity Manager heeft een grote basis van geïnstalleerde gebruikers en door zijn staat van dienst en bewezen prestaties wordt Identity Manager alom erkend als toonaangevende provisioning-oplossing door vooraanstaande analisten en waarnemers uit de industrie.

Deze video laat zien hoe Sun Identity Managment en Sun Ray in combinatie met Sun VDI een perfect koppel vormen.

Opmerkingen:

Voeg je opmerking toe:
Opmerkingen zijn uitgeschakeld.
About

Nieuws en informatie over Oracle Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Search

Categories
Archives
« juli 2016
madiwodovrzazo
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Vandaag