Hotdesk Printing met Sun Ray

De Sun Ray biedt de mogelijkheid tot zogenaamd Hot Desking; je steekt een smartcard in een Sun Ray en je krijgt je eigen werkomgeving op het scherm. zodra je de smartcard verwijdert, vervalt je sessie en als je je smartcard in een andere Sun Ray steekt, komt je sessie daar weer tevoorschijn en kun je verder gaan op de plek waar je zojuist was opgehouden.

cards ICT Solutions
heeft een methode ontwikkeld om met je prints op eenzelfde manier om te gaan. Je print een document naar je persoonlijke printqueue en daar blijft hij hangen totdat je besluit dat je de print nodig hebt. Je loopt naar een willekeurige printer en steekt je smartcard in de Sun Ray die naast de printer staat. Op dat moment wordt je printopdracht geactiveerd en komt de print uit de printer. Deze printqueue is printeronafhankelijk en stelt je in staat om na het geven van de printopdracht te bepalen welke printer het document gaat printen, in kleur of zwart-wit.

Behalve een grote vrijheid in printerkeuze, biedt Hotdesk Printing ook document-security; er liggen nooit meer vertrouwelijke prints op een printer. Tenslotte zorgt Hotdesk Printing ervoor dat er minder papier wordt gebruikt, doordat je in kunt stellen dat alle printopdrachten die vóór een bepaalde tijd (bij voorbeeld middernacht) niet zijn uitgeprint, vervallen. Dit voorkomt dat printopdrachten die per ongeluk zijn verstuurd, worden uitgeprint.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met cards ICT Solutions, via 0499 371990 of via info@cardsictsolutions.com

Bron: http://www.cardsictsolutions.nl/producten/Oplossingen/solutions/hotdesk-printing/


Opmerkingen:

Voeg je opmerking toe:
Opmerkingen zijn uitgeschakeld.
About

Nieuws en informatie over Oracle Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Search

Categories
Archives
« juli 2016
madiwodovrzazo
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Vandaag