Divider, full-service Desktop Service Provider

Divider is een Desktop Service Provider. Divider is een betrouwbare partner voor het compleet leveren van uw werkplek automatisering. Divider's full-service dienst is het aanbieden, beheren en onderhouden van een compleet, uiterst geavanceerd platform waarop uw applicaties draaien en uw gegevens worden opgeslagen. Met als doel dat u zorgeloos, flexibel en optimaal werkt op uw werkplek!

Het Product

Met de Managed Desktop heeft u een veilige, snelle toegang tot het centrale systeem waarop u werkt. Vanuit een eerste klas datacenter levert Divider het platform en zorgt dat dit optimaal functioneert. Gebruikers kunnen vanuit iedere willekeurige plek veilig werken met een snelheid vergelijkbaar met een normale netwerkomgeving. Via een veilige verbinding kan er rechtstreeks worden gewerkt in de bedrijfsapplicaties waarbij alle documenten en data centraal worden opgeslagen. Dagelijks doen wij uw IT beheer van uw applicaties inclusief Installatie en Updates. En mocht er toch iets mis gaan dan staan Divider's helpdesk en calamiteitendienst voor u klaar: het hele jaar, 7 dagen per week en 24 uur per dag.

Managed Desktop

Uw complete werkplek automatisering vertrouwd uitbesteed voor een vast laag bedrag per werkplek. Waarbij u kunt inloggen waar en wanneer u maar wilt. In een volledig beveiligd en supersnel centraal systeem. Dat is de Managed Desktop van Divider. Ontdek de superioriteit, het gemak en het kostenvoordeel van Divider's Desktop oplossing!

Divider's Faciliteiten

Om tot de top te behoren op automatiseringsgebied hecht Divider grote waarde aan de kwaliteit van onze partners. Daarom werkt Divider uitsluitend samen met de meest vooraanstaande leveranciers van hard- en software, verbindingen en faciliteiten met hoge serviceniveaus. In concreto: hard- en software van de hoogste kwaliteit en providers die excellente faciliteiten en verbindingen verzorgen.

Hieronder vindt u een selectie van partners waar Divider onder andere mee samenwerkt:

Microsoft
De standaard Managed Desktop omgeving van Divider is gebaseerd op een Microsoft Windows Remote Desktop veelal in combinatie met Microsoft Office. Daarnaast biedt Divider Enterprise class Hosted Microsoft Exhange, Hosted Microsoft Sharepoint en Hosted Microsoft CRM inclusief control panel toegang middels Parallels Enterprise.

XS4ALL
XS4ALL staat voor eersteklas internet en een uitstekende service. XS4ALL is een volledige dochter van KPN. XS4ALL staat in vergelijkingsonderzoeken voortdurend op de hoogste plaatsen als het gaat om hun faciliteiten en dienstverlening. XS4ALL is partner van Divider voor onder andere de cybercenters, Business DSL breedbandverbindingen, Hosted Exchange en Mobiel Internet.

Sun Microsystems
Sun ontwikkelt technologieën die bedrijven wereldwijd vooruit helpen. Onder de eenduidige visie – ‘The Network is the Computer’ – stimuleert Sun participatie in netwerken door het delen van innovaties, het ontwikkelen van communities en zijn leiderschap in open source. De SGD (Secure Global Desktop) infrastructuur en Sun Ray Clients staan wereldwijd bekent als uitmuntende producten om schaalbaar, veilig en snel te kunnen werken. Divider heeft daarom voor Sun gekozen als partner.

Juniper Networks
Juniper Netscreen onderscheidt zich in de markt als de meest veelzijdige en betrouwbare firewall fabrikant. Daarom is het niet meer dan logisch dan dat Divider voor Juniper producten kiest.

RSA
RSA SecurID-tokens zorgen voor toegang tot het bedrijfsnetwerk. Iedere SecurID-token genereert iedere 60 seconden een uniek ID dat slechts eenmaal geldig is. In combinatie met password en inlognaam biedt Divider hiermee dè oplossing voor compleet beveiligd en toch makkelijk inloggen.

Voordelen Managed Desktop

  • Uw automatisering compleet centraal geregeld.
  • Groen: tot 80% besparen op uw stroom op de werkplek.
  • Voorspelbare all in-kosten voor uw gehele automatisering.
  • Uw systeem werkt uitermate snel, veilig en stabiel.
  • Standaard Hotdesking en Flexwerken.
  • Met een volledig geïntegreerde VoIP oplossing. 

Contactgegevens:

Divider.net
Eschertoren 11
2316 ET Leiden

Tel: +31 (0)71 5284318
Fax: +31 (0)71 5284319
Email: info@divider.net

Bron: Divider.net website

Opmerkingen:

Voeg je opmerking toe:
Opmerkingen zijn uitgeschakeld.
About

Nieuws en informatie over Oracle Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Search

Categories
Archives
« augustus 2016
madiwodovrzazo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
       
Vandaag