DHS Informatisering officieel ‘Tadpole / VDI notebook’ reseller voor Nederland

General Dynamics, een mondiale speler actief op diverse gebieden waaronder het ontsluiten van data binnen ICT- omgevingen, heeft DHS Informatisering aangesteld als reseller van ‘Tadpoles’ voor de Nederlandse markt. ‘Tadpoles’ zijn notebooks zonder interne harde schijf, uitsluitend geschikt voor toepassing in een Virtual Desktop Infrastructure (VDI) oplossing.

DHS Informatisering is de leidende partij in Nederland, op het gebied van VDI-oplossingen voor kantooromgevingen. Het VDI-concept richt zich op het veilig en flexibel ontsluiten van data aan eindgebruikers. Om dit mogelijk te maken wordt in de meeste gevallen gebruik gemaakt van SunRay ultra-thin clients. Sander van der Post, product solutions manager bij DHS Informatisering: “SunRay’s zijn natuurlijk enkel te gebruiken in normale kantooromgevingen en niet mobiel, zoals vaak gewenst door vertegenwoordigers, advocaten of bijvoorbeeld een officier van justitie. Deze mensen willen graag op meerdere locaties of onderweg toegang hebben tot hun bestanden op het bedrijfsnetwerk. Echter, vanuit veiligheidsoverwegingen mogen deze bestanden niet op een USB-stick of externe harde schijf geplaatst worden.” Hermen Vorstenbosch, werkzaam als project manager bij DHS Informatisering vult Sander aan: “In deze gevallen wil je de mensen ook niet met stapels papier op pad sturen. Enerzijds is dat gewoon niet handig of mogelijk, anderzijds ondermijn je daarmee de gedachte achter VDI: het veilig en centraal opslaan van data, waarbij deze het netwerk nooit verlaat.”

General Dynamics bleek uiteindelijk de partij te zijn met een pasklare oplossing. General Dynamics ontwikkelt namelijk producten en systemen die perfect aansluiten op de vragen waarmee DHS Informatisering rondliep. Na een uitgebreide testperiode, in samenwerking met klanten van DHS Informatisering, en kennismaking tussen beide partijen hebben beide partijen besloten om met elkaar in zee te gaan. De afgelopen maand zijn de overeenkomsten getekend en heeft DHS Informatisering reeds de eerste projecten uitgerold en naar volle tevredenheid van de klanten opgeleverd. Sander van der Post sluit af met een uitnodiging voor alle geïnteresseerden: “Het is echt ongelooflijk hoe eenvoudig en bedrijfszeker het systeem is. Je loopt letterlijk op straat rond met al je documenten bij je. Maar zodra je je persoonlijke pasje uit de Tadpole haalt, gaat het scherm op zwart, is de verbinding weg en heb je niets aan de laptop. Feitelijk is de Tadpole dan een lege huls.”

Over DHS Informatisering
DHS Informatisering is een vooraanstaande leverancier van innovatieve ICT-oplossingen. De visie en strategische doelstellingen van haar relaties vormen de grondslag voor deze oplossingen. DHS is actief op de gebieden van het ontwerpen, inrichten en beheren van ICT-infrastructuren. De door DHS Informatisering ontwikkelde oplossingen richten zich op data storage, back-up, restore en archivering, daarnaast op Virtual Desktop Infrastructure (VDI) werkplekken. Binnen deze deelgebieden is DHS Informatisering een top-3 speler in Nederland.

DHS Informatisering werkt hiervoor samen met toonaangevende leveranciers waaronder EMC, Sun Microsystems, VMware, Novell, Microsoft, Citrix, HP, Commvault en Any Technologies. DHS Informatisering onderscheidt zich door een proactieve en daadkrachtige aanpak, waarbij de relatie en zijn vraagstukken centraal staan.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

DHS Informatisering
Tom van der Dussen, Marketing Manager
Tel.: 0412 – 65 38 21
E-mail: tdussen@dhs.nl

Bron: http://www.persberichten.com/persbericht.aspx?id=56676

Opmerkingen:

Voeg je opmerking toe:
Opmerkingen zijn uitgeschakeld.
About

Nieuws en informatie over Oracle Virtual Desktop Infrastructure (VDI).

Search

Categories
Archives
« augustus 2016
madiwodovrzazo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
       
Vandaag