szerda dec. 19, 2012

Tegnap délutáni Guru Partin a Proaktív Támogatásról beszéltünk


Gyorsan közeleg a karácsony, hagyományosan ilyenkor tartja Oracle Guru partiját az Oracle University. Idén első ízben az Oracle Support is tartott előadást, melynek témája a Proaktív Támogatás volt.


Az előadás elején rövid kis felmérést végeztünk arról, hogy az Oracle által kínált proaktív támogató eszközöket mennyire ismeri, illetve mennyire használja a hallgatóság. 


A felmérésből kiderült, hogy a támogatást igénybe vevők több proaktív eszközt is ismernek, egy részüket használják is. Azonban az is látható a válaszokból, hogy vannak olyan területei a támogatásnak, melyeket nem ismernek az Ügyfelek, vagy ismerik, de nem használják ki Support nyújtotta összes lehetőséget.


Az előadás három fő témakört ölelt át:   


 

  • PREVENT / MEGELŐZ

  • RESOLVE / MEGOLD

  • UPGRADE / FRISSÍT


A PREVENT / MEGELŐZ témakörben áttekintettük milyen eszközök támogatják Ügyfeleinket a szoftverek, rendszerek egészségének megőrzésében, a hibák/betegségek elkerülésében, a problémák megelőzésében


A RESOLVE / MEGOLD részben azokat a rendelkezére álló eszközöket, lehetőségeket ismertettük, melyek a  problémák gyors megoldását, a felmerült kérdések gyors megválaszolását segítik 


Az UPGRADE / FRISSÍT témában a folyamatos megújulásban, a szoftverek és rendszerek életciklusának megtervezését, ill. naprakészen tartását támogató szolgáltatásokat tekintettük át.  

 Guru Parti
  
 Get ProactiveMindezek az eszközök, lehetőségek termékenként strukturált formában Oracle Premier Support: Get Proactive! [ID 432.1]  My Oracle support cikken belül hozzáférhetőek. 


Következő szemináriumunkat már az új esztendőben, 2013. január 9-én, 9:00 órától tartjuk az Oracle Hungary irodában. 


A szeminárium témája: Hogyan használjuk az Oracle Supportot? - Gyakorlati tanácsok egy támogató mérnök szemszögéből 


Előadó: Fekete Krisztián - támogató mérnök


Minden érdeklődőt szeretettel látunk a januári szemináriumon! 

Minden kedves Ügyfelünknek meghitt, szeretetteljes karácsonyi ünnepeket és sikerekben, örömökben gazdag boldog új esztendőt kívánok!   Karácsonyfa


About


Gruhala Izabella vagyok, 16 éve dolgozom az Oracle-nél. Az Oracle Támogatás üzletág magyarországi vezetőjeként Ügyfeleinket segítem a támogatási szolgáltatás nyújtotta proaktív és reaktív eszközök maximális kiaknázásában. Blog-omon keresztül szeretném szélesebb körben terjeszteni az Oracle Support-tal kapcsolatos hasznos tudnivalókat, valamint tájékoztatást nyújtani az aktuális support vonatkozású változásokról, bejelentésekről. A blog-on publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával.

Search

Archives
« december 2012 »
HKSzeCsPSzoV
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Today