szerda dec. 12, 2012

Előfordult már, hogy nehezen tudta értelmezni milyen patch-et is javasolt a támogató mérnök?

Bevallom, Ügyfeleink bejelentéseinek monitorozása közben nem egyszer gondolkodóba estem, mit is jelentenek a PSE, MLR, One-off, és további gyönyörűséges kifejezések, melyeket a támogató mérnökök használnak.

Nemrégiben bukkantam rá a My Oracle Suport-on a  Document ID 1430923.1 cikkre, melyben ezen kifejezések magyarázatát át tudjuk tekinteni.


Szerencsére a leírásban szerepelnek a korábbi kifejezések is, mert én úgy látom vannak támogató mérnökök akik egyelőre még a régi elnevezéseket használják.


Ha már a javításokról esik szó, szeretném felhívni a figyelmet az Oracle Tech Error Correction Policy document-re is, mely nagyszerű áttekintést ad az Oracle bug javítási irányelveiről.


Ebben a dokumentumban megtalálhatjuk a Release Schedule of Current Database Releases (Doc ID 742060.1)  és  Error Correction Support Timelines for Oracle Application Server (Fusion Middleware) (Doc ID 944866.1) cikkek hivatkozásait is melyeken belül akár az Adatbázis és Fusion Middleware termékek roadmap-jéig is eljuthatunk.


Érdemes ezeket a cikkeket a My Oracle Support felületen kedvencnek megjelölni, hogy bármikor könnyedén elérhetők legyenek.

A számunkra hasznos cikket a kedvencek közé a cikk címe melletti csillagra kattintva tehetjük kedvenceink közé és következő alkalommal a menüsorban talál csillagra kattintva varázsolhatjuk elő az alábbi képernyő részletek szerint. About


Gruhala Izabella vagyok, 16 éve dolgozom az Oracle-nél. Az Oracle Támogatás üzletág magyarországi vezetőjeként Ügyfeleinket segítem a támogatási szolgáltatás nyújtotta proaktív és reaktív eszközök maximális kiaknázásában. Blog-omon keresztül szeretném szélesebb körben terjeszteni az Oracle Support-tal kapcsolatos hasznos tudnivalókat, valamint tájékoztatást nyújtani az aktuális support vonatkozású változásokról, bejelentésekről. A blog-on publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával.

Search

Archives
« december 2012 »
HKSzeCsPSzoV
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
      
Today