péntek márc. 01, 2013

A proaktivitás fontossága

Az alig több, mint húsz évvel ezelőtti “Idegen szavak és kifejezések szótárá”-ban nem található meg a “PROAKTÍV” szó jelentése.


Ma már azonban egyre többet hallunk a proaktivitásról, a megelőzésről nem csupán az egészség vonatkozásában, hanem egyéb más területeken is.


A tél beállta előtt autónkat téli gumival szereljük fel; a kislányom előre tanul, mert így könnyebb 5-öst szerezni és néhány felelés elkerülhető; és még lehetne sorolni a példákat.


A proaktív, megelőző tevékenységek egyre inkább meghatározó szerepet játszanak a kritikus informatikai rendszereket üzemeltetők mindennapjaiban is.


Az Oracle célja, hogy szolgáltatásaival hozzájáruljon  Ügyfelei IT infrastrukúrájának maximális rendelkezésre állásához, teljesítményéhez, a biztonságos üzletmenethez és mindezen keresztül Ügyfelei üzleti sikereihez.


Az idei, 2013 február 21-én rendezett  Oracle Szolgáltatások Napja eseményen hazai és külföldi előadók mutatták be az Oracle által nyújtott szolgáltatások (Támogatás, Konzultáció, Oktatás) proaktív lehetőségeit, elemeit, eszközeit.


A rendezvényre előadóként meghívtam Chris Warticki amerikai kollégámat, aki évek óta blogján (https://blogs.oracle.com/Support/ ), vagy a mienkhez hasonló rendezvényeken, workshop-okon élvezetes előadásokkal mutatja be az Oracle Támogatás értékét, segíti Ügyfeleinket a My Oracle Support és az itt elérhető proaktív támogató eszközök használatában.


Február 21-én az eseményen résztvevő magyar ügyfeleink is hallhatták ezeket a prezentációkat, kiegészítve a Platinum támogatással a célrendszerek új támogatási modelljével.   


Interjút készítettem az Exadatát használó ORFK képviselőjével, Bényi Tamással, aki a Platinum támogatással kapcsolatos felhasználói tapasztalatairól számolt be.


Előadásában Király László kollégám a Proaktív Konzultációról, Gere István kollégám a proaktív képzéstervezésről nyújtott hasznos információkat. 


 


Customer Service Day 2013


A résztvevők visszajelzései alapján a rendezvény hasznos volt és én bízom benne, hogy a bemutatott lehetőségekkel Ügyfeleink élni fognak annak érdekében, hogy Oracle rendszereikből a legtöbbet tudjanak profitálni.


Az eseményről Chris Warticki is írt blogján, "Hungarian Rhapsody" | Support-Customer Event címmel, melyet érdemes elolvasni.


Az előadások anyagait rövidesen közzéteszem ezen a blog-on.

About


Gruhala Izabella vagyok, 16 éve dolgozom az Oracle-nél. Az Oracle Támogatás üzletág magyarországi vezetőjeként Ügyfeleinket segítem a támogatási szolgáltatás nyújtotta proaktív és reaktív eszközök maximális kiaknázásában. Blog-omon keresztül szeretném szélesebb körben terjeszteni az Oracle Support-tal kapcsolatos hasznos tudnivalókat, valamint tájékoztatást nyújtani az aktuális support vonatkozású változásokról, bejelentésekről. A blog-on publikáltak saját véleményemet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával.

Search

Categories
Archives
« március 2013 »
HKSzeCsPSzoV
    
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today