Utolsó JavaCafé - a Kapás utcában

DukeAz első félév zárásaként, egyébként pedig a Sun 17 éves Kapás utcai jelenlétének lezárásaként is megtartottuk a nyári szabadságok előtti utolsó JavaCafénkat. A helyszín a régi volt, az időpont és a téma egy kicsit szokatlan, ennek ellenére a közel 60 résztvevő hasznos és talán felejthetetlen rendezvényen vehetett részt.

A meghirdetett téma az idei JavaOne konferenciáról szóló élménybeszámoló volt Momó és Géza tolmácsolásában, de a Sun költözése ürügyén egy nagy halom marketing ajándék és néhány SunRay vékonykliens is kisorsolásra került.

A konkrét tartalomba most nem mennék bele, hiszen leginkább élmények megosztása volt a cél, az említett szakmai anyagokat pedig sokkal teljesebben el lehet érni a rendezvény honlapjáról. A lényeg, hogy a levetített videók teljes terjedelemben (sok egyéb videóval együtt) a konferencia honlapjáról, az elhangzott prezentációk diái és a hands-on labok a fejlesztői oldalról letölthetőek.

Géza élménybeszámolója alatt elég sokat foglalkozott a közelmúltban jelentősen megújult JavaFX-el. A JavaCafén is bemutatott JavaFX példák elérhetők a JavaFX weboldaláról illetve itt jegyzem meg, hogy a sokak által kedvelt és méltán népszerű Java with Passions oldal folyamatosan egészül ki (illetve frissül) a JavaFX tanfolyamokkal is. Aki most ismerkedik a technológiával, annak mindenképpen hasznos lehet végiglapozni a site-on elérhető ingyenes tanfolyamokat.

Végül, de nem utolsósorban: Ősszel is lesz JavaCafé (legalábbis ha rajtunk múlik), de már biztos hogy nem a Kapás utcában. A pontos helyszínről és időpontról majd tájékoztatunk benneteket!Comments:

Jó volt! Köszi... :)
Reméljük nemsokára az új helyen?!

R.

Posted by RealROB on július 01, 2009 at 01:22 DU CEST #

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About

Tamas Polner

Search

Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today