Sun Preventive Services

SPSA “Sun Preventive Services“ az adatközpont környezet karbantartásának, támogatásának olyan egyedi, holisztikus megközelítése, amelynek keretében a Sun kombinálja a reaktív (Spectrum Support) és preventív szolgáltatásokat.  
Az adatközpontok problémáira fókuszáló, reaktív support szolgáltatásokból megszerzett több évtizedes tapasztalat lehetővé tette számunkra egy olyan egyedülálló, preventív elemeket magában foglaló  szolgáltatáscsomag kialakítását, amelyben  teljesítmény-indikátorokat (Key Performance Indicators, KPIs) alkalmazunk, és ezek segítségével  azonosítjuk az ügyfél számára működési kockáztot jelentő területeket, valamint javaslatot teszünk ezek kezelésére.
A szorosabb együttműködés eredményeképpen jelentős javulást tudunk elérni a nagyvállalati környezetben üzemelő rendszerek teljesítményében és rendelkezésre állásában, amely végső soron akár 30% működési költség csökkenést eredményez az ügyfél számára.
A preventív szolgáltatás a Sun és az ügyfél között zajló egyeztetésekkel indul, melyek során  meghatározzuk az együttműködés céljait, és kialakítjuk a teljesítmény javításának teljeskörű és részletes tervét. Olyan testreszabott, holisztikus támogatási program alakítható így ki, amely a rendszerek rendelkezésreállásának javítására, a folyamatok fejlesztésére, a működés optimalizálására, a hibaesemények elemzésére és az emberi erőforrás szakmai hiányosságainak felderítésére fókuszál.
A közösen kialakított és megállapodott teljesítménycélok teljesülését a szolgáltatás során a Sun és az ügyfél folyamatosan méri és nyomon követi, miközben a teljesítményjavítás tervében  meghatározott lépések megvalósulnak az ügyfél nagyvállalati környezetében. A Sun Preventive Services programban a folyamatos javítás, fejlesztés és felülvizsgálat elvét alkalmazzuk a közösen meghatározott teljesítménycélok elérése, illetve túlteljesítése érdekében.
Comments:

Thank you for your sharing.!

Posted by nusret on december 30, 2009 at 01:40 DE CET #

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About

Tamas Polner

Search

Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today