X

PaaS Partner Community

Process Cloud hands-on lab January 25th 2018 Netherlands

Juergen Kress
PaaS Partner Adoption

image

Samenvatting

Op deze avond zal Richard Olrichs de begeleiding verzorgen van een Hands on Lab van Oracle Process Cloud. Het cloud product van Oracle waarin processen gemodelleerd kunnen worden. In een korte presentatie en demo worden de contouren van het product geschetst waarna de deelnemers zelf aan de slag kunnen gaan met het product. Er zal keuze zijn uit een verschillend aantal tutorials waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen welke onderdelen het meest aansprekend zijn en welke tutorials gevolgd worden.

Inhoud

Op deze avond zal Richard Olrichs de begeleiding verzorgen van een Hands on Lab van Oracle Process Cloud. Het cloud product van Oracle waarin processen gemodelleerd kunnen worden. In een korte presentatie en demo worden de contouren van het product geschetst waarna de deelnemers zelf aan de slag kunnen gaan met het product.

Er zal keuze zijn uit een verschillend aantal tutorials waarbij de deelnemers zelf kunnen kiezen welke onderdelen het meest aansprekend zijn en welke tutorials gevolgd worden.

Hiervoor is uiteraard het meenemen van een laptop vereist. Tevens wordt aangeraden voorafgaand aan de sessie een eigen ‘Free Trial’ aan te vragen van de Process Cloud. Dit kan via deze link. Op de trial kunnen ook na deze avond de verschillende tutorials afgemaakt worden, mocht daar interesse in zijn.

Doelgroep

Iedereen die geïnteresseerd is in Oracle Cloud Producten.

Trainingsduur

3 uren

Kosten

geen kosten aan verbonden

 

For details please visit the registration page here

PaaS Partner Community

For regular information on Oracle SOA Suite become a member in the SOA & BPM Partner Community for registration please visit www.oracle.com/goto/emea/soa (OPN account required) If you need support with your account please contact the Oracle Partner Business Center.

Blog Twitter LinkedIn image[7][2][2][2] Facebook clip_image002[8][4][2][2][2] Wiki

Technorati Tags: YouTube,SOA Community,Oracle SOA,Oracle BPM,Jürgen Kress,Middleware Update,Partner Update

Be the first to comment

Comments ( 0 )
Please enter your name.Please provide a valid email address.Please enter a comment.CAPTCHA challenge response provided was incorrect. Please try again.