Oracle Audit Vault and Database Firewall Wins Reader's Choice Award for Best Database Security Solution

Thank you to all those who voted for the Database Trends and Applications Reader's Choice Awards, 2014 and voting Oracle Audit Vault and Database Firewall as the best database security solution on the market. 

"Unlike any other awards programs conducted by DBTA, this one is special because the nominees are submitted and the winners are chosen by the experts—whose opinions carry more weight than all others—you, the readers. With more than 22,000 votes cast across 31 categories, the contest between candidates was often neck and neck. As a result, we are showcasing both winners and finalists in each category."

Oracle wins in a number of categories including:

  1. Best Relational Database: Oracle Database
  2. Best Cloud Database: Oracle Database 12c
  3. Best Database Appliance: Oracle Exadata
  4. Best Database Administration Solution: Oracle Enterprise Manager
  5. Best Database Performance Solution: Oracle Enterprise Manager
  6. Best Database Backup Solution: Oracle Database Backup Logging Recovery Appliance
  7. Best Data Replication Solution: Oracle GoldenGate 12c
  8. Best Change Data Capture Solution: Oracle CDC
  9. Best Data Virtualization Solution: Oracle Database 12c Multitenant
  10. Best Cloud Integration Solution: Oracle Cloud Integration
  11. Best Streaming Data Solution: Oracle Streams
  12. Best Data Mining Solution: Oracle Advanced Analytics

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About

Who are we?

Follow us on

  • TwitterFacebookLinkedIn

Search

Archives
« April 2015
SunMonTueWedThuFriSat
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
  
       
Today