Upgrade 11g szeminárium

Június 9-én az Oracle" Database 11g Upgrade-ről szóló szemináriumot tartunk Mike Dietrich közreműködésével Budapesten! Ha valaki nem ismerné még Mike-ot és Oracle Database upgrade-et tervez, akkor épp itt az ideje hogy megismerje. Erre pedig kiváló alkalom a rendezvény június 9-én, Mike ugyanis az Oracle legfőbb upgrade szakértője. Számos upgrade szemináriumot tart, és nem utolsó sorban van egy kiváló blogja erről a témáról: http://blogs.oracle.com/UPGRADE/
Az esemény fókuszában az upgrade tippek&trükkök bemutatása, valamint az upgrade közben felmerülő buktatók elkerülésének ismertetése lesz. A szeminárium során áttekintést adunk az Oracle Database 11gR2 upgrade folyamatáról és a szükséges előkészítő lépésekről. A nap során tárgyalni fogjuk a minimális állásidővel végrehajtható upgrade stratégiákat, és kiemelten foglalkozunk majd a teljesítmény hangolás módjával, felhasználva az SQL Plan Management-et és a Real Application Testing két funkcióját: az SQL Performance Analyzer-t, illetve a Database Replay-t. Befejezésként néhány ügyfél tapasztalatait fogjuk megosztani Önökkel.
Helyszín a Ramada Plaza Budapest lesz, ahol minden kedves ügyfelünket és partnerünket sok szeretettel várunk. Regisztrálni a rendezvény weboldalán" lehetséges.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Sárecz Lajos vagyok, 2003 óta dolgozok az Oracle Hungary Kft-nél értékesítési tanácsadóként. Szakterületem az Oracle Engineered Systems, azaz olyan szerverek, amelyek hardver és szoftver komponensek előre optimalizált konfigurációja.
A blogon publikált vélemények a saját nézeteimet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával.
The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.
View Lajos Sárecz's LinkedIn profileView Lajos Sárecz's profile

Search

Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today