Tom Kyte Budapesten járt

img_8055.jpg
Tom Kyte budapesti programja ma este véget ért, miután hétfőn és kedden tartott 2 napos szemináriumát követően este az ELTE-n tartott egyetemi hallgatóknak a "The Best Way" címmel előadást.
Előadásának egyik fontos üzenete volt, hogy nincs egyetlen legjobb megoldás semmilyen IT problémára sem, legalábbis addig amíg nem ismerjük a pontos körülményeket, elvárásokat. Erről az előadásról beszél az alábbi videóban:

Előadásában igyekezett a résztvevő hallgatókat ellátni olyan jótanácsokkal, melyek az ő tapasztalatai alapján szükségesek lehetnek az egyetem utáni életben. A résztvevők egy igazán élvezetes előadást hallhattak Tomtól, aki a 3 napi intenzív Magyarországi programját követően holnap már utazik is vissza Amerikába, hogy másfél hét múlva ismét útra keljen, ezúttal Brazíliába és Kolumbiába. Azt gondolom aki találkozhatott vele a héten, és kérdezhetett tőle (asktom), az szerencsés embernek vallhatja magát. Az ELTE-n tartott előadása letölthető
innen
, míg a két napos szeminárium anyagai itt találhatók meg.

img_8030.jpg

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Sárecz Lajos vagyok, 2003 óta dolgozok az Oracle Hungary Kft-nél értékesítési tanácsadóként. Szakterületem az Oracle Engineered Systems, azaz olyan szerverek, amelyek hardver és szoftver komponensek előre optimalizált konfigurációja.
A blogon publikált vélemények a saját nézeteimet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával.
The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.
View Lajos Sárecz's LinkedIn profileView Lajos Sárecz's profile

Search

Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today