Oracle Junior képzés a BME-n

eskills_logo_final.jpg
Február 18-án ismét indul az Oracle Junior képzés a szokásos szeminárium sorozattal a BME-n. A képzés idén bekerült az EU e-skills (digitális készség) programsorozatába. A tavaszi félévben az Oracle Fusion Middleware lesz a téma. Az előadásokat az Oracle University elismert oktatói tartják február 18-tól kezdődően, hetente csütörtök 18:00-tól másfél órás időtartamban, a BME I épület IB025-ös termében.

A vidéki intézmények regisztrált hallgatói letölthető videókon keresztül követhetik az előadásokat. A szeminárium sorozat tervezett programja az alábbi:

* február 18. - Nyitó/tájékoztató előadás
* február 25. - Java & Java SE

hallgatok2.JPG

* március 4. - Java EE 6
* március 11. - Rapid Application Development (ADF)
* március 18. - Webcenter
* március 25. - Portálok
* április 1. - SOA
* április 8. - Middleware biztonság
* április 15. - Alkalmazás szerver monitorozás és hangolás
* április 21. - Thomas Kyte (extra előadás szervezés alatt)
* április 29. - Vizsga

A szeminárium sorozat az ún. Junior képzés első lépcsője, amely a tavaszi félévben az Oracle Fusion Middleware bemutatására koncentrál. A vizsgafeltételeket teljesítő résztvevők számára az utolsó alkalommal egy teszt kitöltésére adunk lehetőséget, és a megfelelő eredményt elért hallgatók az Oracle tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet kapnak. A szeminárium sorozatot követően a Junior képzés következő fázisára felvételt nyert hallgatók 20 napos (összesen 160 órás) emelt szintű, intenzív szakmai tréningen vehetnek részt Oracle University oktatás keretében. A szakmai képzést vizsga követi, s a tanfolyamot elvégzett hallgatóknak az Oracle, illetve partnerei munkalehetőséget ajánlanak.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Sárecz Lajos vagyok, 2003 óta dolgozok az Oracle Hungary Kft-nél értékesítési tanácsadóként. Szakterületem az Oracle Engineered Systems, azaz olyan szerverek, amelyek hardver és szoftver komponensek előre optimalizált konfigurációja.
A blogon publikált vélemények a saját nézeteimet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával.
The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.
View Lajos Sárecz's LinkedIn profileView Lajos Sárecz's profile

Search

Archives
« június 2016
HKSzeCsPSzoV
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today