Oracle Day videó

Az elmúlt időszakban nem volt időm a blogba írni, aminek többek között oka volt a november 4-én rendezett Oracle Day konferencia is. Szerencsére sokan eljöttek annak ellenére, hogy itt a blogon nem reklámoztam eleget. Most viszont elkészült a konferenciáról szóló videó tudósítás, amely az Oracle Hungary Youtube csatornáján megtektinthető, illetve alább is látható:
A konferencián számos újdonságról esett szó, sőt jövőben megjelenésre kerülő termékek is említésre kerültek. Például a videóban is elhangzik, hogy ez év végéig megjelenik az új Oracle Solaris 11 Express operációs rendszer, amely egyébként az Oracle Exadata Database Machine operációs rendszereként is elérhető lesz az eddig Oracle Linux mellett. Nos az Oracle ezúttal nem centizte ki az év végét a megjelenéssel, immár elérhető az új Solaris változat. Aki türelmesen végig nézi a videót, még engem is láthat ahogy néhány szóban beszélek azokról az újdonságokról, amelyek az adatbázis és üzemeltetés szekcióban részletesebben is bemutatásra kerültek. A szekcióban előadott Üzleti fókuszú IT üzemeltetés előadásom pedig

innen
letölthető.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Sárecz Lajos vagyok, 2003 óta dolgozok az Oracle Hungary Kft-nél értékesítési tanácsadóként. Szakterületem az Oracle Engineered Systems, azaz olyan szerverek, amelyek hardver és szoftver komponensek előre optimalizált konfigurációja.
A blogon publikált vélemények a saját nézeteimet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával.
The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.
View Lajos Sárecz's LinkedIn profileView Lajos Sárecz's profile

Search

Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today