Közeleg az OpenWorld

Kevesebb, mint egy hét van hátra az idei Oracle OpenWorld-ig, mely az Oracle legnagyobb éves konferenciája. A regisztráció már szombaton elkezdődik, azonban az első keynote-ra vasárnap este háromnegyed 6-kor, közép-európai idő szerint reggel háromnegyed 9-kor kerül sor. Talán nem meglepetés, hogy az első keynote-on Larry Ellison Scott McNealy-vel, a Sun alapító elnökével együtt fog előadni. Larry egyébként még egyszer, szerda délután is fog szerepelni, akkor a technológiák helyzetéről fog beszélni. Idén talán először néhány szakmai keynote-ra Youtube videó üzenetek formájában is felhívja az Oracle a figyelmet. Alább látható az adatbázis-kezelő újdonságairól szóló keynote előzetese, melyet egyből követ a Virtualizációról és Enterprise Manager-ről szóló keynote kedvcsinálója.


Akik hozzám hasonlóan itthonról fogják követni az eseményeket, azok a konferencia honlapján akár video streaming formájában is megtehetik ezt, másrészt én is próbálom majd az adatbázis és üzemeltetés szempontjából a legfontosabb híreket, bejelentéseket tolmácsolni blogomon keresztül.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Sárecz Lajos vagyok, 2003 óta dolgozok az Oracle Hungary Kft-nél értékesítési tanácsadóként. Szakterületem az Oracle Engineered Systems, azaz olyan szerverek, amelyek hardver és szoftver komponensek előre optimalizált konfigurációja.
A blogon publikált vélemények a saját nézeteimet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával.
The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.
View Lajos Sárecz's LinkedIn profileView Lajos Sárecz's profile

Search

Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today