Egy hét múlva HOUG konferencia és Oracle Cloud Summit

HOUG_logo_konf_2011.jpg
Egész pontosan jövő hétfőn délután kezdődik a 15. HOUG konferencia. A konferenciával egy időben és helyszínen, annak betét rendezvényeként kerül megrendezésre az Oracle Enterprise Cloud Summit is, mely a világ számos városában kerül megrendezésre hasonló tartalommal ebben a félévben. A Cloud Summit keretében nekem két előadásom is lesz, melyekre már elkezdtem a felkészülést. Ezenkívül a HOUG konferencia hétfői napján délután a Workshop-ok közül én tartom a Data Masking Workshopot, ahol minden résztvevő saját laptopján próbálhatja ki a termék képességeit. Ehhez a hands-on labor elején mindenki kap egy virtuális gépet, amely követelményei már a weboldalon is olvashatók, de egy korábbi blog bejegyzésemben a Data Masking laborral kapcsolatos elvárásokról már én is írtam.
Remélem minél több olvasómmal találkozhatok személyesen is a konferencián. Aki eddig nem regisztrált, még nem késett le semmiről, továbbra is lehet regisztrálni, és akár egy-egy napra is le lehet ugrani, hiszen Egerszalók nincs messze Bp-től, de persze érdemes ott is aludni, hiszen az esti programok is jónak ígérkeznek, továbbá a Hotel szolgáltatásai is megérnek egy látogatást.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Sárecz Lajos vagyok, 2003 óta dolgozok az Oracle Hungary Kft-nél értékesítési tanácsadóként. Szakterületem az Oracle Engineered Systems, azaz olyan szerverek, amelyek hardver és szoftver komponensek előre optimalizált konfigurációja.
A blogon publikált vélemények a saját nézeteimet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával.
The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.
View Lajos Sárecz's LinkedIn profileView Lajos Sárecz's profile

Search

Archives
« augusztus 2016
HKSzeCsPSzoV
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
    
       
Today