Adott platformon mely adatbázis verziók támogatottak?

Gyakran kapok olyan kérdést ügyfelektől és partnerektől, hogy az adatbázis mely verziói támogatottak adott operációs rendszeren. Jóllehet ezt ugyanott tudom én is megnézni, mint bárki más. Gondoltam érdemes lenne itt leírni mi ennek a módja, hogy mindenki kedve szerint ellenőrízhesse a megfelelő oprendszer és Oracle termék kombinációkat. Egyetlen korlát van csupán, kell hogy legyen My Oracle Support hozzáférés, ami azoknak jár akik vásároltak terméktámogatási szolgáltatást valamely Oracle termékhez, illetve Oracle partnerek (OPN tagok). A belépéshez szükség van egy Oracle SSO felhasználóra, amivel amúgy az OTN is használható, plusz szükséges a CSI szám ismerete. Amennyiben valaki elakad a regisztráció során, akkor az Oracle Support Contacts oldalán talál hazai telefonszámokat is, ahol segítséget kérhet.

Ha sikerült belépni, akkor már nincs más teendő, mint a Certifications tab-ra klikkelni, és kiválasztani a megfelelő terméket, annak verzióját és a kívánt platformot, és már meg is kapjuk az eredményt. Ha valaki már belépett, akkor ez a közvetlen link a Certification oldalra.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About


Sárecz Lajos vagyok, 2003 óta dolgozok az Oracle Hungary Kft-nél értékesítési tanácsadóként. Szakterületem az Oracle Engineered Systems, azaz olyan szerverek, amelyek hardver és szoftver komponensek előre optimalizált konfigurációja.
A blogon publikált vélemények a saját nézeteimet tükrözik, nem feltétlenül egyeznek meg az Oracle álláspontjával.
The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.
View Lajos Sárecz's LinkedIn profileView Lajos Sárecz's profile

Search

Archives
« július 2016
HKSzeCsPSzoV
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
       
Today