De OpenSSO Community Meets in Munich!

Project OpenSSO (www.opensso.org) is 's werelds grootste open source project op het gebied van toegangsbeheer, federatie en secure web services.

Gehost door de European Identity Conference 2009 (EIC) en gesponsord door Sun Microsystems vindt op 5 mei 2009 de tweede OpenSSO Community Day plaats in het "Deutschen Museum" in M√ľnchen. Dit is een unieke mogelijkheid voor OpenSSO bijdragers, deployers en gebruikers om elkaar te ontmoeten in een informele 'unconference' setting.

De gekozen opzet, een 'unconference', betekent dat het enige punt op de agenda is om op 9 uur de sessies voor de rest van de dag te bepalen. Je bent van harte welkom om te komen praten over ieder gewenst OpenSSO-gerelateerd onderwerp. Misschien heb je een interessante deployment, een nieuwe extensie of een prangende vraag - sessies kunnen zowel discussies zijn als ook presentaties.
Nu, dat betekent niet dat er geen voorbereiding nodig is - als je een sessie in het achterhoofd hebt, ga dan naar de wiki en voeg deze daar toe, zodat mensen van te voren een idee kunnen krijgen van de mogelijke inhoud.

Iedereen is welkom, deelname is gratis en in het eten (ontbijt en lunch) zal worden voorzien. We kunnen aan het einde van de dag altijd het gesprek voorzetten in een nabijgelegen bar!

U kunt zich aanmelden voor deze gratis bijeenkomst onafhankelijk van EIC. We gebruiken meetup.com voor het beheer van de registratie - ga naar http://www.meetup.com/opensso/calendar/9690413/, word lid van de OpenSSO groep en RSVP!

UPDATE - OpenSSO Community Day deelnemers komen in aanmerking voor een 20% korting op de registratie van de European Identity Conference. Hiertoe dient de korting code OPENSSO bij het registreren te worden gebruikt.

Comments:

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About

This blog covers exciting things I encounter about Oracle's software and related; that is Identity & Access Management, SOA, Security, Desktop, etc. The views expressed on this blog are my own and do not necessarily reflect the views of Oracle.

Search

Archives
« September 2016
SunMonTueWedThuFriSat
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
       
Today