X

Deployed BPEL Process do not show up in BPEL Console on startup

Ramkumar Menon
Director, Product Strategy

One possible reason why BPEL Processes might not show up in the BPEL Console on startup could be because you have BPEL and OHS on separate oc4j instances, and you have started up BPEL before OHS.



 

Join the discussion

Comments ( 4 )
  • Ravi Kumar Wednesday, October 10, 2007
    Hi Ram,
    I need some help which we are having issue from long time.the issue is as follows..i have integrated bpel worklist with novel e-directory for authentication by changing the is_config.xml which has two providertypes-one for jazn.com and other for ldap.iam able to login using both in worklist.BPEL console is using jazn.com and able to authenticates using that.when i have done like this jdev is not able to deploy the bpel process into server.the same username and password i have used for both apln server and integration server connections.can you give any suggestion on this
    regards,
    ravi
    +1 614 625 6836
  • priya Friday, June 26, 2009
    Hi Ram,
    When I click on any of the instances under the instances tab in the BPEL console and click the tree finder besides the reference ID, I could not able to see the child processes information. Only the parent process is listed and not the child processes. Please let me know what configuration I am missing in order to get the child processes information. TIA.
  • Lou Mattix Tuesday, April 26, 2011
    Enjoyed examining this, very good stuff, thanks .
  • Liana Sandblom Tuesday, April 26, 2011
    I was recommended this website by my cousin. I am not sure whether this post is written by him as no one else know such detailed about my problem. You're amazing! Thanks!
Please enter your name.Please provide a valid email address.Please enter a comment.CAPTCHA challenge response provided was incorrect. Please try again.