Tuesday Jun 16, 2009

Hosed my AA1 10 inch

Hi All,

 So it looks like luupgrade is not working very well at all, ended up with B112, B115 and B116 on my AA1 10 inch, could not boot anything at all.

Good news is a clean install of B116 fixed the problem :-)

Everything works off the DVD but the Attansic ethernet controller, I downloaded the latest atge driver from http://homepage2.nifty.com/mrym3/taiyodo/eng/, looks like they solve the problem of the netbook hanging up if you did a big file transfer.

Compiz is working fine, the Atheros wifi is fine, sound buttons are working without having to adjust in gnome-keyboard-shortcuts anymore.

Suspend / resume is working fine after setting up the /etc/power.conf, I've posted this is an earlier blog entry.

The suspend works fine from the right click on gnome-power-manager in the gnome panel, closing the lid does get it into suspend mode, but it takes about two minutes before the system actually reacts.

I just downloaded and tested the Intel Moblin v2 and tested on the AA1 8 inch, it looks really good, I'll load up a spare hard drive into the AA11 10 inch this afternoon and do a full install, I also have it installed in VB 2.2.4 and it works fine also.

Dave


About

I work for the Java Embedded Global Business Unit of Oracle within Java Industry Solutions group under Alliances and Channels . I'm focused on the Java SE Embedded and BDB for ARM and PPC across multiple verticals

Search

Archives
« April 2014
SunMonTueWedThuFriSat
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today