B131 with Ubuntu 9.10 and Windows 7

Hi All,

 So I've been working on a Samsung NC20, working to get a solid base working with Ubuntu 9.10 and an AT&T 3G usb modem.

I was creating the best hardware platform for a JavaFX project to run on, I'm sending the Samsung to the JavaFX team today.

  I was left with the AT&T 3G usb modem, so I thought, why not install Ubuntu on the MSI Wind.

It already had Window 7 and OpenSolaris B131 and a 40Gb fat32 partition between the two OS's, so I decided to install Ubuntu 9.10 here.

Now the MSI will boot Windows 7, Ubuntu 9.10 or OpenSolaris B131.

I may even try to get the AT&T modem working under OpenSolaris.

Comments:

Try, but it will not work. That is why I'm using Ubuntu instead of OpenSolaris.

Posted by Andrius Burlega on February 04, 2010 at 02:02 PM PST #

Hi All,

Yes something happened after B130, the B131 and B132 builds are both bad.

Hundreds of pcie warning messages, it's really upset about the rge0.

I'll see if I can work out what did it, for now run B130.

Dave

Posted by David Clack on February 05, 2010 at 04:00 AM PST #

Post a Comment:
  • HTML Syntax: NOT allowed
About

I work for the Java Embedded Global Business Unit of Oracle within Java Industry Solutions group under Alliances and Channels . I'm focused on the Java SE Embedded and BDB for ARM and PPC across multiple verticals

Search

Archives
« April 2014
SunMonTueWedThuFriSat
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
       
Today