X

Oracle maakt van supply chains de bepalende factor voor veerkracht en groei

Julien Harbers
External Communications

⏱️ geschatte leestijd: 2 minuten

De wereldwijde toeleveringsketens hebben in 2020 een enorme stresstest ondergaan en voor zover we kunnen zien, zal deze trend zich waarschijnlijk voortzetten.

Om onze klanten te helpen de uitdagingen aan te gaan die het gevolg zijn van grootschalige verstoringen van de toelevering, marktvolatiliteit, verschuivende wereldhandelspatronen en veranderende verwachtingen van klanten, heeft mijn team hard gewerkt aan de laatste updates van Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing (Oracle Cloud SCM).

De nieuwste planning- en beheeroplossingen in Oracle Cloud SCM zullen klanten helpen om bestendigere supply chains op te bouwen die groei stimuleren. Dit doen ze door klanten te helpen de efficiëntie van hun activiteiten te verbeteren, meer inzicht te krijgen in vraag en aanbod en hun klanten een betere service te bieden. 

  • Replenishment Planning: veel organisaties hebben dit jaar te maken gehad met enorme schommelingen in de vraag. Om onze klanten te helpen deze veranderingen te beheren en te allen tijde het juiste niveau van aanbod te behouden, stelt Replenishment Planning organisaties in verschillende branches in staat om de consumptie te voorspellen en om het aanvullen van producten op een efficiënte en beheersbare manier te plannen en uit te voeren. Het geautomatiseerde en volledig aanpasbare Replenishment Planning is een nieuwe toepassing in Oracle Demand Management.
  • Backlog Management: de veranderingen die we dit jaar allemaal hebben meegemaakt, hebben ons doen inzien dat veel gevestigde processen opnieuw onder de loep moeten worden genomen. Om onze klanten te helpen bij het heroverwegen van de traditionele ‘first-come, first-served’ benadering van het backlogbeheer, maken onze nieuwe Backlog Managementtoepassingen het mogelijk om de backlog van openstaande orders voorrang te geven. Op deze manier kunnen de belangrijkste orders als eerste uitgevoerd worden. Backlog Management is een nieuwe toepassing in Oracle Supply Chain Planning.
  • Depot Repair: het handhaven van een kwaliteitsvolle klantenservice in tijden van extreme verandering kan ongelofelijk moeilijk zijn. Om onze klanten te helpen deze uitdaging aan te gaan, hebben we aan Oracle Field Service een speciale oplossing toegevoegd voor het beheer van de volledige werkstroom in reparatieorganisaties. Met Depot Repair kunnen organisaties snel en eenvoudig de activa van hun klanten repareren en retourneren, het uitgevoerde werk debriefen en de geleverde diensten op de juiste manier in rekening brengen. 
  • Project-Driven Supply Chain: de context waarin bijna elke organisatie opereert is dit jaar veranderd. Om productie- en vermogensintensieve organisaties te helpen hun supply chain-strategie af te stemmen op de veranderende bedrijfscontext, hebben we Project-Driven Supply Chain geïntroduceerd. Deze end-to-end oplossing voor Oracle Cloud SCM en Oracle Fusion Cloud Enterprise Resource Planning (Oracle Cloud ERP) stelt klanten in staat om projectgestuurde materiaal-, productie- en onderhoudskosten vast te leggen, te factureren en te kapitaliseren in één geïntegreerde oplossing.
  • Channel Revenue Management: Verschuivingen in de vraag- en consumptiepatronen hebben channel revenue beheer moeilijker dan ooit gemaakt. Om klanten te helpen deze uitdaging aan te gaan en hun handelsprogramma's efficiënt te beheren, automatiseert Channel Revenue Management de verwerking en afwikkeling in de cloud. Dit stelt klanten in staat om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en tegelijkertijd hun totale omzet, winst en marktaandeel te verhogen. Channel Revenue Management is een nieuwe oplossing in Oracle Cloud SCM. 

Hoewel mijn team zich er van bewust is dat er geen spreuk bestaat om de supply chain uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd weg te toveren, zullen de nieuwe updates cruciale inzichten bieden die nodig zijn om efficiënte en bestendige toeleveringsnetwerken te creëren. En wat er ook gebeurt, we zijn volledig toegewijd aan het helpen van onze klanten en partners om hun supply chain onder de loep te nemen, zodat ondernemingen zich opnieuw kunnen focussen op groei.

Dit artikel werd geschreven door Rick Jewell, Senior vice president Applications Development bij Oracle.

Be the first to comment

Comments ( 0 )
Please enter your name.Please provide a valid email address.Please enter a comment.CAPTCHA challenge response provided was incorrect. Please try again.